نان کامل، در پیشگیری از بیماری‌های متابولیک نقش مؤثری دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان برنامه تولید نان کامل در استان را یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت دانست و تأکید کرد که این طرح در پیشگیری از بیماری‌های متابولیک و سرطان‌های دستگاه گوارش نقش مؤثری دارد.
نان کامل، در پیشگیری از بیماری‌های متابولیک نقش مؤثری دارد

به گزارش پایگاه خبری فاخر 24،دومین کمیته پیگیری و اجرای برنامه تولید نان کامل استان زنجان با حضور دکتر سرداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر مرادخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل امور اقتصادی استانداری و دیگر اعضا در سالن معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر سرداری در این جلسه ضمن تشریح فواید مصرف نان کامل در پیشگیری از بیماری‌های متابولیک و سرطان‌های دستگاه گوارش، اجرای برنامه تولید نان کامل را یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت عنوان کرد و از تمامی دستگاه‌های عضو کمیته خواست همکاری جدی‌تری برای تحقق این هدف داشته باشند.

در ادامه، خانم دکتر مرادخانی با تأکید بر پیشبرد برنامه عملیاتی تدوین شده برای تولید نان کامل در استان، خواستار انجام پژوهش‌های علمی درباره خواص و فواید نان کامل و همچنین انجام اقدامات آموزش و فرهنگ‌سازی برای عموم مردم شد.

وی پیشنهاد داد اتحادیه نانوایان استان و سازمان فنی و حرفه‌ای دوره‌های آموزشی منظم در زمینه تولید دقیق نان کامل برگزار کنند تا کیفیت محصول ارتقاء یابد. همچنین، مرادخانی بر علت‌یابی دقیق عدم استقبال برخی شهرستان‌ها و مناطق استان از نان کامل تأکید کرد.

در پایان جلسه، اعضای کمیته پس از بررسی وضعیت نانوایان داوطلب جدید، با پذیرش درخواست ۲۰ نانوایی دیگر برای تولید نان کامل موافقت کردند که با این مصوبه، تعداد نانوایان تولیدکننده نان کامل در استان زنجان به ۵۳ واحد افزایش خواهد یافت.

اجرای مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره تولید نان کامل در استان با جدیت دنبال می‌شود و تلاش‌ها برای ارتقاء سلامت جامعه و ارتقای کیفیت نان در استان ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *