۴۰۷ آزمایش کنترل کیفیت در زنجان؛ نظارت دقیق بر تولید آرد و خرید تضمینی گندم

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام 407 آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد و خرید تضمینی گندم تا 22 تیرماه سال 1404 خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری فاخر 24،ولی اله زمانی اظهار داشت: در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و گندم 407 آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد و خرید تضمینی گندم توسط اکیپ‌های نظارت واحد کنترل کیفی اداره‌کل انجام شده است.

زمانی افزود: 154 آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم‌های تولیدی استان که به بررسی درصد سن زدگی، هکتولیتر و محتوای گلوتن و پروتئین و سایر شاخص‌های ارزیابی کیفی گندم انجام گرفته است.

وی گفت: 260 آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونه‌های آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتئین، گلوتن، سبوس گیری، pH، زلنی، دانه بندی و آزمون های میکروبی صورت گرفته است.

زمانی خاطرنشان کرد: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه‌ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌نمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند .

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: 50 آزمایش کنترل کیفیت نمونه نان‌ اخذ شده از محل واحدهای خبازی استان از منظر کیفیت پخت و عدم استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز در طول 4 ماه اول سالجاری صورت گرفته است.

زمانی در ادامه افزود: در این بازدیدها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *